Remedies uit IJsland

C + T – Combinaties

C + T – Combinaties

Dit zijn bestaande combinaties die niet bedoeld zijn om te combineren met andere remedies.

C1. RESCUE BLEND
Rustgevend, kalmerend, balancerend, helend effect na klein of groot trauma. Bartek, Paradise, Gullfoss, Glanni, Balance, Aurora Borealis, Mahatma en Tenderness.

C2. EARTHWORKER/HOUSE CLEANING
Combinatie van 20 Waterfall essences. Gift van Moeder Aarde aan alle aardewerkers ter ondersteuning van hun toegewijde taak. De hele schepping heeft Gaia geholpen om deze essence te maken. Te krachtig om in te nemen, wees voorzichtig!

EARTHWORK (aardewerk): Doe een druppel in een meer, een rivier, op de aarde als je met aardewerk bezig bent en vraag aan de deva/wachter/bewaarder van de plaats om met jou samen te werken en de reinigende energieën te verspreiden in zijn/haar gebied en om ze vast te houden na het schoonmaken. Als je kristallen gebruikt tijdens je werk, zullen ze de energie van deze spray versterken en de werking zal meer effect hebben. Doe een druppel van de essence op de kristallen waarmee je een 12-puntige Davidsster maakt, grove kant naar buiten wijzend. Als je met maar één kristal werkt (bol, schedel of groep), doe dan een druppel op het kristal.  Denk er wel aan om de wachter van het gebied aan te roepen en met hem/haar te werken, als ook je eigen licht/liefde team. Zelf werken we met een groot Shamballa, aardewerk en essence team.

CLEANING HOUSES (schoonmaken van huizen): (rondwarende of disharmonische energie). Gebruik kristallen zoals hierboven genoemd of spray in iedere ruimte om deze zodoende schoon te maken. Dit zou heel goed zijn om in een ziekenhuis te doen om overledenen te helpen hun weg te vinden naar het eerstvolgende vliegtuig en daarmee naar het licht.

CLEANING HUMAN ENERGY FIELDS (reiniging van het menselijke energie veld): Je kunt bijv. een 12-puntige mandala leggen rond een groep mensen waarmee je werkt of die je les geeft. Doe een druppel op een of meer kristallen die met de ruwe kant naar binnen (richting de mensen) liggen. Je kunt een meditatie doen, terwijl de kristallen en de essence hun werk doen. Alle opschoning zal gedaan worden in overeenstemming met de goddelijke wil en blauwprints van de Creatie.

INGREDIËNTEN : Antahkarana, Sheendra, The Golden One, Hraunfossar, Borre, Aboriginees, Silver Violet Flame, Holy Grail, Mt Shasta Opal, Deva of Westfjords, Wieliczka, Dolphins, Obsidian Magic, Spring Equinox, Quan Yin, Holy Cross Mt, Elements, New Merkabah, Holograms, Mahatma

C3. AURIC CLEARING SPRAY
Gemaakt van veel planten essences. Reinigt en herstelt de verbinding van het Ziele-Zelf koord, reinigt de aura van meelifters, wormgaten, portalen en zielsverwanten in je energieveld. Kan gebruikt worden na energetisch werk om losgekomen ongewenste energieën op een zachte en simpele manier op te ruimen.

C4. LIGHTBODY ACTIVATION SPRAY
Deze unieke combinatie van 5 essences activeert je lichtlichaam met diverse codes, het vrouwelijke Christus bewustzijn en bouwt je lichtquotiënt op.

C5. MENOPAUZE/TEENAGERS
De C5 combinatie werd gecreëerd om te helpen bij hormonale onbalans die optreedt tijdens zowel de puberteit als ook tijdens de overgang. Dit kan ook het geval zijn bij gebruik van anticonceptiemiddelen. C5 kan helpen om emotionele schommelingen te balanceren en pijn te helen. Goed voor tieners, vrouwen die anticonceptiemiddelen gebruiken, vrouwen in de overgang en mannen die hun vrouwelijke aspect willen integreren.

C6. VOOR DRUKKE KINDEREN (EN VOLWASSENEN)
Verkrijgbaar in druppelvorm of als spray.

C7 – WATERFALL / TRANSFORMER
Deze essence bevat de energie van maar liefst 13 IJslandse watervallen: Seljalandsfoss, Skógarfoss, Dettifoss, Gljúfrabúi, Urriðafoss, Hjálparfoss, Hraunfossar, Barnafoss, Glanni, Dynjandi, Gluggafoss, Gullfoss, Svartifoss. Nog meer dan bij andere essences geldt voor deze dat iedereen er verschillend op reageert, ervaringen die Lilja van mensen die de essence probeerden terug kreeg waren: verbindend, grondend, helder makend, reinigend enz. enz. Dit zijn bestaande combinaties die niet bedoeld zijn om te combineren met andere remedies.

 

T1. Cosmic heart essence/energie van de Vader
Deze essence is samengesteld uit:

• De energie van verschillende vulkanen in IJsland
• Californische vulkanen en vuurenergie
• Sequoia Redwood in Big Tree
• Energie van de inheemse bevolking in Brice Station in het Calaveras district
• Liefde van Moeder Aarde

De werking: Let wel, dit is alleen een aanduiding van wat deze essence kan voor je kan doen of je mee kan helpen.

• Het verbindt je hart- en keelchakra en activeert je kosmische hart
• Het heeft een krachtig grondend effect.
• Het maakt het gemakkelijker voor je om te denken en handelen vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd of ego
• Het activeert je bloed met Liefde
• De kleur van de energie is roze.

Samen met de energie van de essence Sequoia Mother werkt het op veel dimensies en niet alleen op je aardse bewustzijn, maar je heelheid op alle niveaus. Het werkt op al je verbindingen met de kosmos.

Het gebruik van deze essence beïnvloedt alles op een opmerkelijke manier. Het brengt zaken met LIEFDE in beweging.

T2. Sequoia/Moeder energie
Deze essence is samengesteld uit:

• De energie van de Sequoia en bos energie
• Volle maan energie
• Liefde vanuit het hart gebracht door muziek van het hart
• Deze essence is verbonden met veel natuurwezens

De werking: Let wel, dit is alleen een aanduiding van wat deze essence kan voor je kan doen of je mee kan helpen.

• Het is een cadeau van de Moeder, het opent ons voor de nieuwe kristalenergie die nu voor ons beschikbaar is. Dit is een fijne, subtiele en reinigende energie. Het is naar ons gebracht van Moeder op Moeder, van ster naar ster naar het Redwood. De Redwood kwam van een andere planeet naar de Aarde en brengt deze prachtige energie.

• Het opent het hartcentrum. De energie vibreert en werkt met de energie van Moeder Aarde om harmonie en balans te brengen.

• Het helpt om je van boven naar situaties te kijken. Het maakt ruimte voor het nieuwe en helpt ons om uit de warrige en vaak mistige uitdagingen van het leven te komen.

• De kleuren die bij deze essence horen zijn wit, blauw en geel.