Remedies uit IJsland

F – Gebieden en hun deva’s

F – Gebieden en hun deva’s

F1. WATERFALL SELJALANDS-FOSS
De deva van de waterval geeft zijn vibraties aan deze essence om de vloeistoffen van het lichaam te zuiveren en te reinigen en om de verbinding met het hogere Zelf te bekrachtigen.

F2. THE DEVAS OF WESTFJORDS
Deze essence helpt ons om ons te verbinden met het gritwerk van de Aarde, met de energieën van de deva´s, van de natuur en ook om onvoorwaardelijke Liefde te ervaren. Het bevat de gecombineerde energie van alle omliggende bergen en fjorden.

F3. DYNJANDI
De essence bevat de gecombineerde energie van alle aanwezige Wezens die in dat gebied aanwezig zijn, deva´s, luchtgeesten (sylfes), elfen en anderen. Het helpt om de aura op te schonen, te vergelijken met een douche onder een waterval. Het verbindt ons met ons hogere Zelf en geeft ons meer energie om ons werk te doen.

F4. GOD/GODDESS ENERGY
Deze kosmische essence verbindt jou met de hoogste God-/Godinnen energie. Heel goed om te gebruiken vóór iedere vorm van energiewerk, meditatie, geven van workshops, enz. Bevat de energie van de zonsverduistering in 1999.

F5. AURORA BOREALIS Northern lights (Noorderlicht)
Bevat de liefde van Moeder/Vader God om je te helpen bij je transformatie. Het werkt op de geometrische vormen van het lichtlichaam. Het is gemaakt op een van de zeldzame nachten met Noorderlicht (aurora borealis). Degenen die nooit de gelegenheid hebben om dit schouwspel met eigen ogen te aanschouwen kunnen dit met behulp van deze essence met hun innerlijk oog waarnemen. Als spray in het energielichaam of met een druppel op de kroon chakra opent het de chakra´s en laat meervoudige mandalavormen in het lichtlichaam zien.

F6. MAHATMA
Mahatma is de I AM Presence van onze schepper. Een prachtige en diepe liefdesenergie die beschikbaar is voor ons. Het is zorgzaam, liefdevol en bevordert de transformatie. Het kan ingezet worden voor persoonlijk gebruik maar is ook belangrijk voor aardewerk. Het kan in meren, rivieren en oceanen gedruppeld worden en zij zullen de energie verder dragen, daarbij allen helpend die in aanraking komen met het water. Heel krachtig voor meditatie of healing.

F7. GLANNI
De waterval Glanni is in Hvítá in Borgarfjordur. De energie van deze waterval is ons gegeven gedurende een aardewerk workshop op Paaszondag. De boodschap van de deva was dat deze essence door iedere emotionele blokkade zou breken of andere vormen van blokkades in onze lichtlichamen.

F8. PARADISE
Deze essence brengt vrede, harmonie en balans. Het is de perfecte balans van mannelijke/ vrouwelijke energie. Breng het in je aura of energieveld en je zult je vredig voelen.

F9. ELEMENTS
Wind (lucht), vuur, water, ijs en aarde staan je bij om in contact te komen met de wezens van deze aarde die hiervoor nog nooit gedroomd hadden om met mensen samen te werken. Ze kunnen je boodschappen brengen van verre plaatsen, diep binnenin de aarde of ergens in het heelal. Gebruik het bij je meditatie of bij het aardewerk.

F10. THE GRAND ALIGNMENT (De grote uitlijning)
Op 5 mei 2000, toen de zon, nieuwe maan, Mercurius, Venus, Jupiter en Saturnes bij elkaar stonden in Stier, manifesteerde deze energie zichzelf in de materie. Het brengt ons spirituele en materiële leven bij elkaar of laat ons realiseren dat we energieën zijn die in een fysiek lichaam leven. Deze vibratie helpt ons om een nieuw begrip te krijgen door oude gedachtepatronen af te breken. Het verbindt geest en materie in harmonie en balans. Het verbindt ons ook met de energie van de betrokken planeten en hun universele kennis. Men krijgt gemakkelijker toegang tot hogere realiteiten. En als de energie op onze planeet omhoog gaat, zal ook de grootsheid en kracht van deze uitlijning groeien.
We kunnen ook onze bevriende wezens in de aarde en Gaia helpen als we aardewerk doen. Doe een druppel op een kristal waar we mee werken in een mandala en vraag de deva´s of bewakers van een gebied om deze energie te ontvangen. We kunnen deze essentie ook gebruiken voor etherische kristallen, zoals we met fysieke kristallen doen, maar dan in het hologram. De energie van deze essence is diep blauw-violet. Aartsengel Michael hielp ons met het samenbrengen van de energieën van alle betrokken planeten, de zon en de maan en met het in de flesjes brengen van deze energie. We hebben ook de deva´s, elfjes en feeën uitgenodigd om zich hiermee te verbinden en zo is het ook gebeurd.

F11. DEVA OF THE NORTH NAMAFJALL
Deze essence helpt ons om te werken met onze vrouwelijkheid en seksualiteit en om het leven te vieren. Werkt ook op de vrouwelijke creativiteit. Is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. De deva die haar energie geeft aan het noordelijk deel van IJsland is een heel helder lichtwezen dat ons kan helpen bij ons healing werk, net zoals de Ascended Masters doen.

F12. GEYSIR Hot spring (hete bron)
Heeft een heel grondend effect, als een explosie. Geysir is een oude en beroemde hete bron in IJsland. De bron stopte bijna met uitbarstingen in het begin van deze eeuw, maar na de laatste grote aardbeving in IJsland, zomer 2000, is de bron weer actief.

F13. GULLFOSS
Spiralend effect op de 2e en 3e chakra. Bijzonder kalmerend voor de emotionele chakra en voor het loslaten van stress. Gullfoss is de meest beroemde en mooiste waterval in IJsland.

F14. EARTHQUAKE
Deze vrouwelijke moederenergie helpt ons om ons hart verder open te stellen. Het geeft je meer ruimte. Het is zeer nuttig om te helpen bij pijnloze scheiding  van dingen, gewoontes, wezens en gebeurtenissen.

F15. ARCTURIANS
De energie van de Arcturians die zich door onze kleine rookkwarts schedel manifesteert, heeft een bijzonder krachtig effect op het openen van de hart chakra. Het energetiseert het lichtlichaam en het fysieke lichaam. De Arcturians zijn hele liefdevolle wezens die ons kunnen helpen om de lichtquotiënt van ons spirituele lichaam op te bouwen.

F16. BORRE
Reinigt emotionele en mentale blokkades in de meridianen. Werkt van de ovaris tot aan de grote teen. Reinigt angsten.
Borre, Vestfold is een van de oudste vestigingen in Noorwegen na de ijstijd. Er zijn veel graven gevonden uit de tijd van de Vikingen. Voor ons heeft het een zeer fascineren effect.

F17. HOLY GRAIL
Werkt op en verheft de hogere chakra´s van het hart tot de 12e, waar je hogere Zelf en de I am Presence zetelt. Het opent de weg voor communicatie en hogere verbinding. De magische plaats Tintagel in Cornwall, Engeland is de bron van deze vibratie. Het is de geboorteplaats van Koning Arthur en Merlijns grot kan daar ook gevonden worden.

F18. BARTEK. The oak (de eik)
De zachte vibraties van deze 1000 jaar oude eik in Polen helpen je te centreren door de hogere chakra´s. Het is heel goed voor meditatie en ook voor mensen die uit balans zijn na een traumatische gebeurtenis. Je kunt ook de geest van deze boom aanroepen voor healing of hulp in je leven.

F19. THREE CORUNAS
Goed om te gebruiken als je je moet concentreren op een speciale taak of op een probleem dat opgelost moet worden. De energieën van Michael, Maria en Boeddha zijn verenigd in deze essence. Is goed voor mensen die herstellen van een zware ziekte.

F20. HOLY CROSS MT
Wees voorzichtig, neem niet meer van 1 druppel van deze essence omdat ze zeer kracht is. Meer kan hoofdpijn veroorzaken. Werkt op de 4e en 5e chakra om deze met elkaar te verbinden. Ook goed om door gevoelens, beelden en gedachten die langskomen heen te gaan en te accepteren. Holy Cross Mt in Polen is een heilige plaats met een stenen cirkel. Het is een oude heidense plaats, maar ook een plaats van samenkomst. Een deel van het Heilige Kruis wordt daar bewaard.

F21. EYE OF THE SEA
Balanceert de rechter en linker hersenhelft. Goed om te gebruiken bij veel spanning, ook dyslexie en hyperactiviteit. Heeft een kalmerend effect. Eye of the sea en Black Pond (Czarny Staw) zijn 2 prachtige meren in de hogere gedeeltes van het Tatra gebergte in Zuid-Polen. De legende vertelt dat er een ondergrondse tunnel is van de Eye of the sea naar de Baltische zee. Zeer krachtige plaats.

F22. WIELICZKA
Goed om helderheid in uitdrukkingsvormen te krijgen. Werkt op een zachte manier in op de acupunctuurpunten op de achterkant van het hoofd. Kan ook gebruikt worden bij hoofdpijn en vermoeide ogen. Verlicht druk in het hoofd. De geest van de Wieliczka zoutmijn in Polen is blij om de mensheid op deze manier te kunnen steunen.

F23. KOSCIELISKA VALLEY
Helpt om emoties uit te drukken. Werkt met de energiestroom van de zonnevlecht tot de tenen.

F24. KNIGHT OF NIEDZICA
Goed om bij meditatie te gebruiken. Werkt met prana op een lichte en zachte manier. Verbreedt de pranabuis naar buiten en verhoogt eveneens onze trilling. Deze ridder is de bewaker van de vortex bij het kasteel aan de rivier Niedzica vlakbij de grens tussen Slowakije en Polen.

F25. FULL MOON 11-11-00
Deze essence brengt een gigantische engel omhuld door wit licht. Het helpt bij veranderingen. De essence reinigt het cellulair geheugen en het onderbewustzijn. Het werkt als een flits en transformeert gedachtevormen en dromen NU.

F26. SPRING EQUINOX 2001
Brengt ons het vrouwelijke aspect van het Christus bewustzijn. (Onderdeel van de Lightbody Activation Spray).

F27. SNAEFELLSJOKULL
De essence activeert het kristallijne lichtlichaam met de energieën van ijs, vuur en sneeuw en verbindt je met het grit van het Christus bewustzijn.

F28. GRABROK Volcano
Bevat de energieën van licht van het Astar commando. Het helpt om ons licht te zuiveren, van het energetisch en het fysieke lichaam. Het verwijdert blokkades en de beperkingen die iemand zichzelf heeft opgelegd.

F29. THINGVELLIR
Deze essences is verbonden met de plaats waar 10 eeuwen geleden het IJslandse Parlement samenkwam. Het leert ons om in onze kracht te gaan staan. Een hele krachtige deva heeft zich met deze essence verbonden: het is de deva die haar kracht uitstraalt over het zuiden van IJsland.

F30. BREIDAFJARDAREYJAR BREIDAFJORD ISLANDS
Activeert de hogere chakra´s.

F31. VIÐGELMIR
Vidgelmir is de grootste grot van IJsland. Het is een plaats die vrij is van alle energie die komt van door mensenhanden gemaakte instrumenten en werktuigen. Deze essence brengt je de kosmische uitlijning, de expansie van je Adam Kadmon lichaam, je lichtlichaam, de kosmische stralen van onvoorwaardelijke liefde, de kosmische codes van de Melchizedeck Dode Zee rollen, het kosmische aspect van de Mahatma, de kosmische onvoorwaardelijke liefde van de I Am Presence van de Bron. Het helpt ons om ons van onze angsten te ontdoen.

F32. HRAUNFOSSAR.
Deze mooie lava helling werkt op de acupunctuur punten van zowel het lichaam als Moeder Aarde. Kan gebruikt worden met massage olies.

F33. SHEENDRA
Deze magnifieke wezens van ver weg in ons Universum laten ons een situatie van bovenaf bekijken om deze zodoende beter te begrijpen. Deze wezens zijn vervult van liefde en licht.

F34. YAHWEH
Liefde van de Vader.

F35. QUAN YIN
De Chinese Maria komt met alle wezens van de Witte Broederschap, hun liefde en energie, zodat iedereen datgene kan en mag ontvangen dat hij of zij nodig heeft.

F36. BUDDHA
Goed voor hyperactieve en indigo kinderen. Helpt hen om gecentreerd te zijn, kalmeert de chaos in hun hoofd.

F37. NEW MERKABAH
Codes van de nieuwe Merkabah. Helpt om herinneringen aan verraders op te schonen, balanceert mannelijke en vrouwelijke energieën, de cellulaire structuur wordt totaal gebalanceerd, verbindt met het hele Universum, omdat de nieuwe Merkabah verbonden is met de heilige Bron. Bevat de codes van de Keys of Enoch, Melchizedeck Dode Zee rollen, vuurletters en de energieën van de Ouden.

F38. THE GOLDEN ONE
Gouden licht, kan alle elementaire donkere wezen uit de diepste delen van de aarde transmuteren. Deze essence is heel belangrijk voor mensen die met de aarde werken. Het zal hen helpen om hun energetisch veld te reinigen en hen bij te staan in het proces van hun werk met Lady Gaia.

F39. ORSASJÖ/artistic intuition (artistieke intuïtie)
Van de Zweedse bossen en meren komt de opening voor de artistieke intuïtie. Sta de magie toe om zich te manifesteren.

F40. SVARTIFOSS (gemaakt op 21 juni 2002)
Een energie van een boom in volle bloei. Het straalt heilige energie uit. De boom brengt ons terug naar delen van ons bewustzijn die verloren leken, oude wijsheid die verdween door traumatische ervaringen. De essence werkt zowel in op het zenuwstelsel als op de bloedcirculatie. Het zet dingen in bewegen en opent gesloten deuren. De essence bevat ook alle elementen en hun vermogens en kracht. De deva van de gletsjer heeft ook haar energie aan deze essence gegeven, als ook een geschenk van moeder aarde. Deze energie verwarmt koude en opgesloten gevoelens en emoties en opent ze weer voor de onvoorwaardelijke liefde.

F41. KRÝSUVIK
Deze essence werkt op karmische reiniging, verbetert de opname van mineralen. Helpt negatieve neveneffecten bij psychische medicatie om te zetten, balanceert de hersenhelften.

F42. ALPUJARRAS
Een hele brede frequentie voor heelheid. Deze essence verbindt je via je I Am Presence en de Monade met de Bron. Het geeft je hoop. Alle natuurgeesten van het gebied zijn vertegenwoordigd in deze essence, samen met de energie van de Bron.

F43. UNICORN
Goede essence voor meditatie, speciaal voor die mensen die al langere tijd mediteren. Het helpt je om heldere antwoorden op je vragen te krijgen uit hogere lagen. Healing.