Remedies uit IJsland

K – Kristallen en mineralen

K – Kristallen en mineralen

K1. LOVE
Mineralen voor ieder van de zeven grote chakra´s in ons lichaam geven ons reiniging en energie die ons kracht geeft. Helpt ons om Liefde te ervaren.

K2. EARTH
Krachtige grondende essence gemaakt van energie van stenen uit iedere uithoek van IJsland.

K3. RED JASPER
Verbondenheid met de Aarde en verhoogde levenskracht. Helend effect.

K4. GREEN OPAL
Ontwikkeling van spirituele vermogens. Geeft ons vertrouwen.

K5. LAPIS LAZULA
De helderheid van Lapis Lazuli opent de hart chakra en het derde oog.

K6. ELESTIAL SMOKEY QUARTZ
De essence brengt een persoonlijke engel met zich mee die alle smart en boosheid van ons verdraagt, maar ook liefde meebrengt. Helpt om balans te vinden tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Verbindt ons met het engelenrijk. Emotionele heling en balancering van het 4 lichamen systeem. Helpt om veranderingen in te passen, laat de kundalini energie correct stromen, haalt negatieve straling uit cellen en heelt ze.

K7. MILKY QUARTZ
Brengt een koele reiniging met zich mee. Heel goed voor depressieve mensen. Frequenties gaan direct in het emotionele lichaam om deze te balanceren en geeft een push voorwaarts.

K8. MT SHASTA OPAL
Germain en de Telosians hebben geholpen met deze essence. Het heeft een hele snelle energie (hoge frequentie) en brengt een wezen met zich mee. Een grote kracht gaat door de kroon chakra en door het chakra kanaal naar beneden en zuivert alle blokkades op zijn weg naar beneden. De chakra´s openen zich naar buiten of gaan bloeien. Tevens is er een milde, kalme energie die in het emotionele lichaam gaat om dit te kalmeren en liefde te brengen. Germain brengt ook zijn zilver violette vlam mee en de energieën van zijn zetel in het ascention proces. Deze essence kan ook gebruikt worden als eerste hulp na een trauma. Het werkt heel snel. Als je NU heling nodig hebt, kan deze essence je helpen.

K9. MOLDAVITE
Deze groene kristal, die gevonden wordt in Moldavië in Tsjechië, is verbonden met een ster die zich ver weg in het Universum bevindt, waar ascended masters uit de tijd van Atlantis verblijven. Het bevat de energie om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe ideeën, nieuwe gedachtenvormen. Het is heel goed voor wetenschappers of artiesten of iedereen die zijn of haar visie op de Creatie wil uitbreiden en zich wil openen voor nieuwe impulsen.