Remedies uit IJsland

P – Midden-Oosten

P – Midden-Oosten

P1. SPHINX
De kern van deze essence is respect door middel van bescheidenheid. Eerlijk zijn tegenover jezelf en je eigen zelfrespect winnen en het wederzijds respect naar anderen door bescheidenheid ten opzichte van het leven, ten opzichte van je mede wezens en alles dat IS. Het is het fundament voor ons leven, de rots waar onze tempel op gebouwd kan worden. Je zou ook kunnen zeggen dat we ons ego opzij zetten en door in onvoorwaardelijke liefde te gaan staan vinden we uiteindelijk onze weg naar huis.

P2. TIMAN PILLARS OF SALOMON
Werkt met de mannelijke energie als van de Adelaar en de Havik. Adelaar: verlichting, majesteit, meesterschap, vermogen, kracht door kennis. Havik: aanwezigheid, innerlijke waarheid en bespiegeling, verborgen talenten, een ziener. Werkt in op de hogere schijven van je aanwezigheid en bewustzijn.

P3. ACASIC TREE
Goed om te gebruiken bij leukemie, helpt bij de celdeling. Minder stress. Ook bij aids en andere destructieve ziektes. Puurheid van het leven.

P4. PETRA
Gaat tot in de baarmoeder van de moeder, activeert de vrouwelijke energie in de baarmoeder.

P5. EILAT STONE
Regeneratie van weefsel, speciaal het weefsel van het skelet. Alle miasma´s worden verzacht en opname van voedsel kan verbeteren. Alle subtiele lichamen worden tijdelijk uitgelijnd, waardoor de ontgifting van het systeem bevorderd wordt en zo de middelen die werken door middel van vibraties beter hun werk kunnen doen.

P6. NEGEV OPAL
Alle aartsengelen zijn vertegenwoordigd in deze essence met hun liefde, zachtheid en geven een gevoel in hart en longen gelijkend op de Bron. Als we ermee werken en rond ons aanbrengen, reikt de energie tot in het unviersum. Het heeft de energie van de waarachtigheid van het universum, het is groot en krachtig alsof je nieuwe kennis hebt ontvangen, nieuwe energie. Verbindt de energie van de Bron met deze aartsengel essence tijdens je werk en het werk zal “Bron werk” worden.

P7. CAMEL/PATIENTCE
Het lijkt wel of we willen dat altijd alles NU gebeurt, maar soms moeten we een poosje wachten. Deze essence brengt geduld en verdraagzaamheid.

P8. GETSEMANEE – OLIVE TREE
Tolerantie naar mensen toe en inzichten die verschillen met die van onszelf, helpen ons om de essentie van de leringen van Jesus/Christus te begrijpen.

P9. TREE OF LIVE
Deel van de  lightbody spray. Codes voor de levensboom.

P10. KEOPS PYRAMID – COSMIC GEOMETRY
Deel van de lightbody sprayCodes voor de kosmische geometrie,  activeringen.

P11. Mt SINAI – GRACE
Prachtige en liefdevolle energie van de Bron.

P12. SPRING OF MOSE
Balans van yin en yang, gevoel van frisheid. Activatie van de thymus en de jeugd hormonen. Verjongend. Haalt blokkades weg in de hogere linker kant van de nek/borst, kleur is roze-zilver/wit.

P13. QUMRAM
Deel van de light body acitvation spray. Alle Melchizedek codes.

P14. DEAD SEA
Diepe reiniging van zowel karmische zaken als ook ET verbindingen en implantaten.