Remedies uit IJsland

Wat zijn remedies?

Wat zijn Remedies met vibraties?

Alles in de natuur heeft zijn of haar eigen vibratie. Een bloem die in harmonie groeit zendt zijn eigen gezonde en vitale vibratie uit. Deze vibraties kunnen overgebracht worden in water. Elk orgaan, iedere cel van ons eigen lichaam heet zijn eigen gezonde vibratiepatroon. Als we ziek of gestresst worden, raken we uit balans en zijn deze vibraties verstoord.

Bloemen essences, gem elixirs, kosmische en omgevingsessences kunnen gebruikt worden om onszelf te helpen om weer balans te krijgen in lichaam, emoties en geest. Ze kunnen ons ook helpen op onze ontwikkelingsspiraal door een hogere frequentie van licht vast te houden in ons fysieke lichaam en door onze lichtlichamen op te bouwen.  Deze middelen zijn te vergelijken met homeopathische middelen daar waar het gaat om het feit dat weinig nodig is om veel te bereiken. Echter, homeopathische middelen doen zich voor als de ziekte die ze moeten bestrijden om zodoende het lichaam tot actie te laten overgaan. Essences met trillingen bevatten daarentegen gezonde frequenties die de zieke (lage) trillingen laten verdwijnen.  En homeopathische middelen werken meer in het fysieke lichaam, terwijl de essences meer in de etherische lichamen   die het fysieke lichaam omgeven actief zijn (waar de vibraties van de ziekte beginnen).

Let op: Deze essences zijn geen vervanging voor noodzakelijke medische zorg; ze ondersteunen andere behandelingen wel.

De normale dosis is 1 druppel per dag op de tong of in een glas water. Je kunt echter de dosering checken d.m.v. pendelen of een andere testtechniek. Als de pipet je mond of iets anders aanraakt, was het dan grondig af, voordat je hem weer in het flesje stopt.

Een verrassend aspect van het werken met de Waterfall Essences is het maken van combinaties. Op verzoek van mensen selecteer ik maximaal 5 essences, die samen een nieuwe combinatie gaan vormen, afgestemd op de persoon die ze nodig heeft. De aparte essences geven inzicht in de gebieden die om aandacht vragen. Door de omschrijvingen van deze aparte essences te lezen ontstaat bij de cliënt al een stuk bewustwording. Het uiteindelijke resultaat van de combinatie is iedere keer weer heel verrassend en geeft energetisch die ondersteuning die iemand nodig heeft. De Waterfall Essences kunnen ook meehelpen aan het stuk bewustwording. Door hun omschrijving geven ze aan in welk gebied ze werken.

Prijs: € 15,– voor 1 flesje van 10 ml, max. 5 essences. 1 druppel per dag is voldoende.

Ervaringen

Op een beurs heeft Friedy een persoonlijke combinatie voor mij gemaakt, omdat er dingen waren die ik los mocht gaan laten, iets waar ik zelf nog moeite mee had. De druppels hielpen me goed. In het begin merkte ik bewust nog niet zoveel, totdat ik in de gaten kreeg dat ik met het verdriet om mijn ex gemakkelijker kon omgaan. Later het ik een paar keer flink gehuild en kon ik de dingen, vaak ongemerkt makkelijk loslaten. Dit uitte zich ook in het fysieke, minder pijnklachten en de drang om mijn huis op te ruimen, te ontdoen van oude rommel.
Maria

Hoe weet je welke essence je moet nemen?

Er zijn veel methodes om te kunnen bepalen welke essence voor jou in een bepaalde periode het beste is. Als je de omschrijvingen leest van de essences, wordt je intuïtief aangetrokken door een van essences. Of je houdt er een in je hand, terwijl je veranderingen in je hand gewaar wordt (warmte of misschien prikkeling). Of je wordt door een essence aangetrokken als je er naar kijkt. Laat je hand langzaam over de flesjes gaan, misschien spreekt er een je aan.

Met een pendel heb je een simpele systeem om ja of nee te krijgen. Deze methode maakt gebruikt van het energetische systeem van je lichaam en helpt je om met je hogere Zelf te communiceren. Een andere manier van pendelen is het gebruik van kinesiologie (spiertest).  Of, als je in staat bent om je spirituele begeleiding te horen, vraag het aan je gidsen of je innerlijke stem of je hogere Zelf, of wie of wat er gebruikelijk tegen je praat.